Let op: Massage (Katwijk) aan Zee is verhuisd naar Noordwijkerhout. Actuele informatie over de massagepraktijk vind je op de nieuwe website van Lifestyle Massage Noordwijkerhout!
 
Massagepraktijk Massage aan Zee in Katwijk specialiseert zich in klachtgerichte massage, massagetherapie & ontspanningsmassage. Masseuse Fieneke Rozema is uitgebreid opgeleid in klassieke massage & massagetherapie, maar ook in technieken zoals bindweefselmassage en cupping therapie. Als je een lichamelijke klacht hebt of behoefte hebt aan diepe ontspanning, dan is een massage bij Massage Katwijk aan Zee mogelijk iets voor jou! Lees hieronder meer over de verschillende massages van Massage aan Zee: persoonlijke massage voor een betaalbare prijs!
 

Klachtgerichte Massage Katwijk

 
Bij de klachtgerichte massages kun je onder meer denken aan het behandelen door massage van nek- en schouderklachten, rugpijn of hoofdpijn. Maar je kunt ook denken aan de behandeling van aandoeningen in de armen (RSI, tennisarm, golferselleboog) of in de benen (kramp in de kuiten, runner’s knee, verkorte iliopsoas). Lees meer over de indicaties voor klachtgerichte massage op de tarievenpagina van Massage aan Zee.

Voor veel lichamelijke klachten is klachtgerichte massage een interessante optie. Massage aan Zee biedt zijn cliënten altijd een massage op maat, met veel aandacht voor een grondige behandeling van het pijnlijke gebied en adviezen en oefening om de klachten in de toekomst te voorkomen. Er wordt dan ook altijd gekeken naar de oorsprong van de klacht. Op deze manier lijkt klachtgerichte massage dan ook op fysiotherapie, behalve dat het bij massage gebruikelijk is meer tijd te besteden aan het welzijn van de cliënt en de opbouw vaak wat rustiger is – maar daardoor vaak ook prettiger en misschien wel effectiever!
 

Ontspanningsmassage Katwijk

 
Tijdens de ontspanningsmassage worden de spieren rustig & uitgebreid opgewarmd door strijkingen (effleurages) en indien gewenst ook diepe knedingen (petrissages), waardoor de doorbloeding van de huid en de spieren wordt gestimuleerd. Daarnaast wordt er aandacht besteedt aan het bereiken van een diepere staat van ontspanning. Dit is belangrijk, omdat in het loslaten van de spierspanning door het lichaam en het stimuleren van de spieren door de massage het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Tijdens een ontspanningsmassage kan je je even volledig op jezelf focussen. Een heerlijke manier om de gezondheid van lichaam en geest te ondersteunen!
 

Sportmassage Katwijk

 
Sportmassage is een massagevorm die intensiever en sneller is dan een ontspanningsmassage. Door sportmassage worden de spieren flink gestimuleerd om de toevoer van zuurstof en de afvoer van afvalstoffen te bevorderen. Massage Katwijk aan Zee geeft geen sportmassage in de klassieke zin, maar de klachtgerichte massage (eventueel gecombineerd met bindweefseltechnieken of cupping massage) zorgt zo mogelijk zelfs voor een diepere aanpak van de spieren. Hierbij werken wij doorgaans ook rustiger dan een sportmasseur doet. Immers, ontspanning van lichaam en geest zorgt voor een verminderde basisspanning van de spieren, waardoor de massage nóg dieper op de spieren kan werken!

Dus ben je op zoek naar een sportmassage in Katwijk, Rijnsburg of Noordwijk? Kom eens naar Massage aan Zee Katwijk om een diepe, herstellende massage te ondergaan! De intensieve massages van Massage aan Zee zorgen voor een betere doorbloeding, betere doorstroming van de lymfe en het oplossen van spierknopen en hoge spiertonus. Het lichaam kan hierdoor beter herstellen van overbelasting en worden blessures en klachten voorkomen. Dat is erg fijn voor sporters die hun lichaam vaak uitdagen om nog nét iets verder te gaan!
 

Cupping therapie Katwijk

 
Cupping is een massagevorm / therapievorm waarbij vacuümcups op de huid worden gezet. Bij Massage aan Zee Katwijk gebruiken wij alleen plastic cups die in goede afstemming en met een rustige opbouw worden geplaatst. Dit is een heel veilige vorm van cupping!

Cupping therapie blijft echter een zeer intensieve vorm van massage (ik ben fan!). Bloed en afvalstoffen worden op een bijzonder krachtige manier losgetrokken in het lichaam, waarna het lichaam sneller van de klachten kan herstellen. Dit is ook de reden waarom veel sporters deze vorm van massagetherapie ondergaan. Je krijgt er wel wat vlekken van op je huid, maar die trekken na een paar dagen weer weg en bij opeenvolgende sessies wordt de hersteltijd na een cupping massage steeds korter.
 

Voetmassage Katwijk

 
Onze voeten dragen ons de hele dag en mogen dus best wel eens verwend worden! Bij Massage aan Zee kan je een heerlijke voetmassage ondergaan die ontspannend en stimulerend werkt. Dit kan een perfect onderdeel zijn van een algehele ontspanningsmassage, maar ook alleen voor een rustige voetmassage ben je van harte welkom in onze massagepraktijk in Katwijk!
 

Stoelmassage Katwijk

 
Op verzoek kan ik een stoelmassage aanbieden, ofwel met de kleding aan (de stoelmassage zoals die ontwikkeld is voor onder meer kantoorpersoneel), ofwel met olie op de ontblootte bovenhuid. Een stoelmassage met kleding werkt veel met drukpunten uit de acupressuur, waardoor spieren en zenuwen worden gestimuleerd, maar waarmee ook ontspanning wordt bereikt. Komt langs bij Massage Katwijk aan Zee!