Massage aan Zee in Katwijk is een toegankelijke massagepraktijk, gespecialiseerd in klachtgerichte en ontspannende massage.
Masseuse Fieneke is breed opgeleid en goed bekend met verscheidene vormen van massage. Hieronder zal ik een korte toelichting geven op de werkwijze van Massage Katwijk aan Zee, op de doelstelling & doelgroep van de praktijk én op de tarieven & locatie.

Werkwijze Massage aan Zee Katwijk

Een van de mooiste dingen aan massage, ben ik van bescheiden mening, is dat er tijdens een massagesessie doorgaans voldoende tijd kan worden genomen voor het leren kennen van de cliënt en zijn/haar klacht.

Welzijn is een combinatie van zowel lichamelijk als geestelijk welbevinden en massage kan uitstekend bijdragen aan het vinden van de juiste balans; het wegnemen van spierspanning & het bevorderen van ontspanning en voelen van wat er in het lichaam gebeurt.

Een sessie bij Massage aan Zee begint altijd met een intake, waarvan de duur afhankelijk is van de klacht en de cliënt. Er wordt wel altijd geprobeerd zo lang mogelijk te masseren – daar kom je immers voor!

Tijdens de massage zal ik je ook vragen naar feedback, zodat ik mijn behandeling kan aanpassen aan jouw ervaring. Tijdens de outtake zal ik je nogmaals vragen hoe de massage voor je was en ook advies meegeven om te helpen de klachten in de nabije toekomst te verminderen of voorkomen.

Doelgroep en doelstelling Massage Katwijk aan Zee

De doelgroep van Massage aan Zee is divers en in principe is iedereen welkom. Een massage wordt altijd aangepast aan wat de cliënt op dat moment nodig heeft. (Erotische massage is echter nóóit mogelijk!)

De ene keer zal dit dus een stevige massage zijn, gericht op de spieren flink te stimuleren en klachten gericht aan te pakken. De andere keer zal de massage zachter zijn, om te ontspannen en het drukke hoofd wat tot rust te laten komen.

Vaak is dit een wisselwerking! Gespannen spieren laten zich namelijk het beste behandelen in een ontspannen setting. Want wanneer het lichaam loslaat en de spierspanning minder wordt, kunnen de spieren automatisch dieper gestimuleerd worden.

Elke massage is daarom anders, maar altijd staat het bevorderen van het welzijn van de cliënt voorop!

Realiseer je overigens wel, dat spierspanning zich doorgaans in de loop der tijd opbouwt. Wanneer je echt last hebt van een klacht, dan zal dat niet na één sessie weg zijn… Vergelijk dit bijvoorbeeld met behandeling door een fysiotherapeut, waarbij je ook meerdere sessies loopt. Echter, ook een enkele massagebehandeling zal zeker al bijdragen wat betreft ontspanning en doorbloeding van de spieren.

Tarieven & locatie Massage aan Zee Katwijk

Zoals je wellicht is opgevallen, liggen de tarieven van Massage aan Zee Katwijk op dit moment nog onder het markttarief. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik het fijn vind mijn massages betaalbaar te houden voor een brede doelgroep. Zeker zolang ik vanuit mijn eigen huis kan werken.

Deze lagere tarieven doen zeker niets af aan de kwaliteit van de massages. Fieneke van Massage aan Zee heeft veel massageopleiding gevolgd en heeft veel liefde voor het vak!

De massagepraktijk is gevestigd in Katwijk Noord, in een flat op 4-hoog zonder lift (helaas). Ben je geïnteresseerd in een massage van Massage Katwijk aan Zee, maar minder goed ter been zijn? Dan kun je vragen of ik ook aan huis kan komen. Het liefste echter werk ik vanuit mijn eigen praktijk, met alle voorzieningen bij de hand.

Er is ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Tot ziens bij Massage aan Zee Katwijk!