Beste (potentiële) cliënt,

Graag informeer ik jou over de aanstaande veranderingen bij Massage aan Zee Katwijk.
 

Erkende massagetherapie in Noordwijk

Sinds begin 2017 huur ik naar grote tevredenheid een mooie, zeer rustige ruimte bij een chiropractor in Noordwijk.

Daarnaast heb ik in de zomer van 2017 de geaccrediteerde diploma’s Massagetherapie (3 jaar op HBO-niveau) en Medische Basiskennis behaald. Deze diploma’s samen betekenen dat mijn massages in aanmerking kunnen komen door vergoeding door de zorgverzekeraars. Hiervoor heb ik mij in 2018 aangesloten bij beroepsvereniging VBAG.

Aangezien ik in Noordwijk een mooie, professionele ruimte tot mijn beschikking heb, ben ik langzaam maar zeker het zwaartepunt van mijn werkzaamheden vanuit Katwijk naar Noordwijk aan het verplaatsen. In mijn praktijk in Noordwijk is het vanaf nu dus ook mogelijk om massages met vergoeding door de zorgverzekeraars (aanvullend pakket) te ondergaan.

Geïnteresseerd? Zie hier voor meer informatie: https://www.lifestylemassagenoordwijk.nl/
 

Beschikbaarheid in Katwijk

De komende tijd blijf ik gewoon in Katwijk werken. Hoewel ik ruim beschikbaar probeer te zijn, is het zo dat ik mijn tijd moet verdelen tussen Noordwijk, Katwijk en een paar mooie klussen bij bedrijven. Daarnaast is een nadeel van masseren dat het vrij zwaar is, dus dat ik vaak geen hele lange dagen kan draaien. Gelukkig volg ik nog steeds meerdere studies, waardoor ik mij nooit hoef te vervelen 🙂

Op tijd een afspraak maken óf eventueel bereid zijn naar Noordwijk te komen wordt door mij zeer gewaardeerd!

Wil je een afspraak maken?
Ik ben bereikbaar per e-mail/contactformulier, telefoon/voicemail, SMS en WhatsApp.
Ik probeer altijd zo snel mogelijk te reageren, maar soms duurt dat toch eventjes…

Hartelijke groet & hopelijk tot ziens,
Fieneke – Massage aan Zee Katwijk