Let op: Massage (Katwijk) aan Zee is verhuisd naar Noordwijkerhout. Actuele informatie over de massagepraktijk vind je op de nieuwe website van Lifestyle Massage Noordwijkerhout
 
Mijn naam is Fieneke Rozema en ik ben gecertificeerd massagetherapeut op HBO-niveau. Dit betekent dat mijn massages ook in aanmerking komen voor (gedeeltelijke) vergoeding door diverse zorgverzekeraars. (Dit geldt in elk geval nog voor 2020, de vergoedingen voor 2021 zijn nog niet bekend en in sommige gevallen onzeker…)

In april 2020 ben ik van het mooie Katwijk verhuisd naar Noordwijkerhout. Hier konden mijn dochter en ik een heerlijk huisje krijgen, dus wij zijn helemaal blij. Natuurlijk ben jij nog steeds welkom voor een massage!

Voor een actueel overzicht van de tarieven en openingstijden, kijk op de website van Lifestyle Massage Noordwijkerhout. Ik voer mijn praktijk aan huis, centrum Noordwijkerhout. Je kunt gratis voor de deur parkeren en een massage altijd combineren met een heerlijk kopje koffie in het gezellige centrum van Noordwijkerhout. Dat is slechts een paar minuten lopen!

Dus ben jij op zoek naar een professionele massage voor ontspanning of ter vermindering van pijnklachten? Neem dan snel contact op met massagetherapeut Fieneke!