Massagepraktijk Massage aan Zee is verhuisd naar Noordwijkerhout!
Daar werkt massagetherapeut Fieneke verder onder de naam Lifestyle Massage Noordwijkerhout. Voor een actueel overzicht van aanbod, tarieven en openingstijden, zie de website van Lifestyle Massage Noordwijkerhout.

 
IMG_0595Aangenaam! Mijn naam is Fieneke Rozema (1980), gediplomeerd massagetherapeut op HBO-niveau.
 
Masseren is niet alleen mijn werk, maar ook mijn hobby. Ik beleef veel plezier aan het professioneel werken met mensen. Altijd doe ik mijn uiterste best om zowel het lichamelijk als het geestelijk welzijn van mijn cliënten te bevorderen.
 

Massagetherapie

 
Middels massagetherapie draag ik graag een steentje bij aan het bevorderen van herstel van fysieke klachten zoals pijnlijke spieren. Hiervoor heb ik onder meer getraind bij een fysiotherapeute én ben ik technisch & medisch goed onderlegd. Ik heb een fascinatie voor het menselijk lichaam en pas mijn kennis met veel enthousiasme toe in de praktijk.

Massagetherapie is echter minstens zo nuttig om het hoofd rustiger te krijgen en meer bij je gevoel te komen. Hiervoor gebruik ik onder meer technieken uit de haptonomie en probeer ik mij zo goed mogelijk op jou af te stemmen.

Lichaam en geest zijn nauw verbonden, wat betekent dat meer rust in je hoofd ook direct invloed heeft op het welzijn van je lichaam. Massagetherapie neemt in deze zin een unieke rol in de (alternatieve) gezondheidszorg in.
 

Opleiding tot Massagetherapeut

 
De afgelopen jaren heb ik hard gestudeerd, geoefend en gewerkt om alle nodige skills te verwerven om een goede massagetherapeut te worden. Volgens mij is dat gelukt, hoewel er natuurlijk altijd nog méér te leren valt…

Sinds 2018 mag ik trouwens ook zelf lesgeven als erkend docent bij het massageinstituut Massage in Beweging in Alphen aan den Rijn!

In juni 2017 heb ik de 3-jarige opleiding Massagetherapie op HBO-niveau afgerond bij Esoterra in Bilthoven. Daarna ben ik lid geworden van de breed erkende beroepsvereniging VBAG. Dit betekent dat voor mijn massages ook (gedeeltelijk) vergoed worden door verscheidene zorgverzeraars.
 
Zie hieronder een (meestal incompleet) overzicht van mijn behaalde diploma’s en certificaten. Een overzicht van alle technieken die ik beheers staat op de pagina met tarieven.
 

Massage Katwijk aan Zee

 
Massagepraktijk Massage aan Zee is verhuisd naar Noordwijkerhout.
Behandelingen alleen op afspraak.
Massagetherapeut Fieneke is bereikbaar via WhatsApp, SMS, e-mail en telefoon.
 

Diploma’s & certificaten

 
Zie de website van Lifestyle Massage Noordwijkerhout voor een actueler overzicht van diploma’s en certificaten!