Massagepraktijk Massage aan Zee is verhuisd naar Noordwijkerhout!
Daar werkt massagetherapeut Fieneke verder onder de naam Lifestyle Massage Noordwijkerhout. Voor een actueel overzicht van aanbod, tarieven en openingstijden, zie de website van Lifestyle Massage Noordwijkerhout.

Als je een massage wilt met een factuur voor de zorgverzekering, laat mij dat dan vooraf weten. In dat geval doen wij vooraf een intake om jouw hulvraag / klacht duidelijk te krijgen en zal ik een bescheiden medisch dossier opstellen. Massagetherapie kent iets andere tarieven en voorwaarden dan de ‘gewone’ massages.
 
Tarieven van de massagebehandelingen:
(Controleer op de website van Lifestyle Massage Noordwijkerhout!)
30 minuten = € 35,-
45 minuten = € 45,-
60 minuten = € 55,-
90 minuten = € 80,-
 

Intake en stijl

 
Iedere sessie begint met een intake van een paar minuten. Dit is zowel om jou wat beter te leren kennen, als om eventuele (pijn)klachten wat beter te kunnen inschatten of bijvoorbeeld een korte functietest af te kunnen nemen.

De aanpak van de massage gaat in overleg. Soms is er vooral behoefte aan ontspanning. Dat is prima! Soms willen cliënten vooral dat er gericht aan hun klachten cq. gespannen spieren wordt gewerkt. Ook dat is oké.

Wanneer het kan kies ik voor een combinatie van ontspanning en klachtgerichte aanpak, omdat ontspanning van het hoofd direct de spieren ontspant en daardoor de beste manier is om dieper ín de spieren te werken. Ik stem iedere massage af op de individuele cliënt, altijd.

De sessie sluiten we af met een glas water, de vraag hoe de massage ervaren is en meestal een praktisch advies van mijn kant, zoals een rekoefening om zelf verder te helpen klachten te verminderen of te voorkomen.
 

Veel massagetechnieken

 
Als HBO-massagetherapeut ben ik opgeleid om mij flexibel aan de situatie aan te passen. Daarvoor beheers ik dan ook tal van technieken: van ontspanning tot het onderzoeken, behandelen en/of medisch tapen van pijnlijke spieren. Samen kijken we wat voor jou de beste aanpak is.

Denk hierbij aan stijlen zoals:
– Klassieke Massage / Ontspanningsmassage
– Klachtgerichte Massage
– Massage voor sporters (met deep tissue technieken/bindweefseltechnieken)
– Voet(reflex)massage
– met aandacht voor triggerpoints
– Zwangerschapsmassage
– Postnatale massage (kraammassage)
– Cupping Therapie

Op Lifestyle Massage Noordwijkerhout vind je ook de actuele openingstijden van de praktijk.

Ik werk alleen op afspraak. Soms kan ik op zeer korte termijn, maar vaak is mijn agenda vrij goed gevuld en is het aan te raden een paar dagen van tevoren af te spreken. Neem gerust contact op voor meer informatie!