NIEUWS:

Per september 2018 vinden alle werkzaamheden plaats in Noordwijk in de praktijk Lifestyle Massage Noordwijk. Hier is het ook mogelijk om massagebehandelingen te ondergaan die worden vergoed door de zorgverzekeraars vanuit het aanvullende pakket.
www.lifestylemassagenoordwijk.nl
 
 
 
Lifestyle Massage Noordwijk is de andere massagepraktijk van massagetherapeut Fieneke Rozema. Op termijn zal Massage aan Zee Katwijk ophouden te bestaan en zal Fieneke al haar werkzaamheden in Noordwijk centreren.
Voor erkende massagetherapie met mogelijke vergoeding door de zorgverzekeraars ben jij van harte welkom in Noordwijk. Lees hier alsjeblieft meer over de voorwaarden.

 

Intake & stijl

Iedere sessie begint met een intake van een paar minuten. Dit is zowel om jou wat beter te leren kennen, als om eventuele (pijn)klachten wat beter te kunnen inschatten of bijvoorbeeld een korte functietest af te kunnen nemen. De feitelijke massage duurt gegarandeerd minimaal 35/50/80 minuten.
 
De aanpak van de massage gaat in overleg. Soms is er vooral behoefte aan ontspanning. Dat is prima! Soms willen cliënten vooral dat er gericht aan hun klachten cq. gespannen spieren wordt gewerkt. Ook dat is oké.
 
Wanneer het kan kies ik voor een combinatie van ontspanning en klachtgerichte aanpak, omdat ontspanning van het hoofd direct de spieren ontspant en daardoor de beste manier is om dieper ín de spieren te werken. Ik stem iedere massage af op de individuele cliënt, altijd.
 
De sessie sluiten we af met een glas water, de vraag hoe de massage ervaren is en meestal een praktisch advies van mijn kant, zoals een rekoefening om zelf verder te helpen klachten te verminderen of te voorkomen.
 

Veel massagetechnieken

Als HBO-massagetherapeut ben ik opgeleid om mij flexibel aan de situatie aan te passen. Daarvoor beheers ik dan ook tal van technieken: van ontspanning tot het onderzoeken, behandelen en/of medisch tapen van pijnlijke spieren. Samen kijken we wat voor jou de beste aanpak is!
 
Denk hierbij aan stijlen zoals:
– Klassieke Massage / Ontspanningsmassage
– Klachtgerichte Massage (getraind door een fysiotherapeut)
– Sportmassage
– Deep Tissue Massage
– Medical Taping
– Triggerpointtherapie
– Zwangerschapsmassage
– Cupping Therapie
– Hoofdmassage
– Voetmassage
– Stoelmassage
– Holistic Pulsing
– Pijn-reducerende massage
– Manuele Lymfedrainage
 
In mijn praktijk in Noordwijk, te vinden als Lifestyle Massage Noordwijk, hanteer ik dezelfde werktijden.
 
Ik werk alleen op afspraak. Soms kan ik op korte termijn, maar vaak is mijn agenda vrij goed gevuld en is het aan te raden een paar dagen van tevoren af te spreken. Neem gerust contact op voor meer informatie!